Despre noi
Abordarea noastră
Serviciile noastre de consultanță includ o evaluare complexă a afacerii pentru a vă ajuta la identificarea problemelor și a oportunităților, livrând un raport complet format din strategie de dezvoltare cu termene și recomandări practice, analiza costurilor și plan de activități. De asemenea, oferim instrumente adaptate afacerii dumneavoastră care vă ajută să ajungeți rapid și fără probleme la rezultatul așteptat.
De ce noi?
Mentorii în afaceri reprezintă cheia succesului - vă oferim fiecăruia dintre voi timpul și îndrumarea pe care o meritați. Vă puteți baza pe noi, deoarece putem fi un partener de încredere, aliat cu dumneavoastră, oferind expertiza necesară, setul de abilități speciale și instrumente practice pentru afacerea dumneavoastră. Împreună, vom crea și perfecționa pașii necesari pentru dezvoltarea viitoare. Noi nu am ajuns acolo singuri. Și dumneavoastră puteți!
Viziunea
Ne dorim să fim asociați drept un partener strategic al clienților noștri, oferind sprijin constant și soluții reale, nu doar consultanță.
Misiunea
Setăm și dezvoltăm împreună cu clienții noștri afaceri inovatoare și bine structurate la noi acasă, făcând Moldova să prospere.
Valori
Motivația: rămânem a fi un reper pentru ceilalți în ceea ce privește loializarea oamenilor care lucrează cu noi, precum și cei care interacționează cu noi, fiind motivați să obțină o mai bună performanță și nivel de satisfacție.

Aspirația: continuăm să fim receptivi la provocări, crescând în fiecare zi expertiza și cunoștințele echipei noastre, extinzând astfel zona noastră de confort.

Inovație: înglobăm instrumente, mecanisme și soluții inovatoare, le transferăm clienților noștri prin consultanță și instruiri (training, mentorat, coaching), optimizând costurile, procesele, ajutându-i să depisteze și să prevină riscurile, cât și să implementeze soluții inovative în afacerile lor.

Creștere/dezvoltare: optăm pentru creșterea calitativă a afacerii noastre și recomandăm clienților noștri același lucru, deoarece numai astfel putem asigura continuitatea afacerii.

Reziliența: dificultățile ne fac mai puternici, acesta este modul în care determinăm clienții să ne aleagă. Serviciul nostru se realizează cu o înțelegere profundă a contextului, considerând toate aspectele necesare de adaptat/îmbunătățit, livrând soluții practice care să aducă afacerea dumneavoastră la un nivel mai înalt de dezvoltare.
Echipa noastră
Angela Gladei
Fondator
Tatiana Susarencu
Fondator
Oxana Pisaroglo
Expert în finanțe și managementul riscurilor
Angela Rojcov
Administrator
Diana Şontea
Expert planificare și bugetare
Anna Gulko
Expert Marketing și Comunicare, Coordonator proiecte
Victoria Lungu
Expert Dezvoltare Business
Tatiana Arcan
Expert Dezvoltare Business
Partenerii și clienții noștri
Proiecte
Proiectului de Reziliență Rurală (PRR) (envelope open)
BDC este una dintre cele cinci companii acreditate pentru a oferi servicii de asistență tehnică și suport destinate întreprinderilor agricole și tinerilor antreprenori pentru elaborarea planurilor de afaceri în vederea obținerii finanțării în cadrul Proiectului de Reziliență Rurală (PRR). UCIP-IFAD finanțează următoarele categorii de beneficiari:
  • Tineri antreprenori – pentru accesarea creditelor pe termen mediu și lung;
  • Micro-antreprenorii (membrii Asociațiilor de Economii și Împrumut) pentru accesarea de împrumuturi pe termen mediu;
  • Întreprinderile agricole (membre ale asociațiilor de producători) pentru accesarea granturilor în scop de fortificare a cooperării între producătorii agricoli.
Misiunea BDC în cadrul acestui proiect este de a oferi asistență la elaborarea planurilor de afaceri pentru obținerea resurselor financiare ale PRR prin intermediul instituțiilor partenere și de a acorda consultanța necesară aplicanților pentru finanțare privind inițierea / dezvoltarea afacerii pe durata elaborării planurilor de afaceri. La elaborarea planului de afaceri sunt acordate servicii de suport tinerilor antreprenori ce vor solicita asistență prin intermediul companiilor de prestări servicii acreditate de către UCIP-IFAD.

Resurse utile:

Condițiile generale de finanțare în cadrul Proiectului de Reziliență Rurală:

https://www.ucipifad.md/creditare/

Lista companiilor de consultanță acreditate:

http://www.ucipifad.md/wp-content/uploads/2019/03/Lista-companiilor-BP-acreditate.pdf

Lista instituțiilor financiare partenere:

http://www.ucipifad.md/parteneri/
Proiect în parteneriat cu Fundația Est Europeană
Denumirea proiectului: Societatea civilă locală contribuie la dezvoltarea economică și socială a Republicii Moldova

Beneficiari eligibili: Organizații ale societății civile din 36 de localități rurale și tineri antreprenori din peste 40 de localități rurale ale Republicii Moldova, inclusiv zone din Transnistria

Perioada proiectului: 2018 - 2020

Locația: Republica Moldova, aprox. 40 de localități diferite din întreaga țară, inclusiv zonele din Transnistria

Scopul proiectului: dezvoltarea și furnizarea de consultanță și instruiri pentru beneficiarii de proiecte în următoarele domenii: lansare, dezvoltare și administrarea afacerilor; planificarea unei afaceri și scrierea unui plan de afaceri; dezvoltarea unei întreprinderi sociale care să genereze vânzări și profituri; planificarea și dezvoltarea unui Centru de Asistență pentru Afaceri în funcție de contextul local și de nevoile beneficiarilor; Managementul resurselor umane; Strategia de marketing și promovare; Management financiar; Management și Leadership;
  • crearea și dezvoltarea a 15 întreprinderi sociale menite să creeze locuri de muncă și oportunități de integrare socială și profesională a grupurilor vulnerabile;
  • dezvoltarea a 10 fonduri pentru susținerea spiritului antreprenorial pentru tineri, în scopul de a conferi tinerilor competențe și implicarea lor în dezvoltarea afacerilor;
  • instruirea și îndrumarea a 50 de inițiative antreprenoriale ale tinerilor din 10 raioane ale țării;
  • dezvoltarea a 6 centre de sprijin pentru afaceri pentru a sprijini crearea și dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri).